INDIVIDUEEL VOOR UW WONING

Zichtbare individualiteit op het eerste gezicht. Schüco biedt u de mogelijkheid naar wens de vorm, functie, kleur en techniek van uw schuifdeuren te koppelen en ze harmonisch met uw ramen te combineren. Zo krijgt uw woning een uniek karakter.

VEELZIJDIGE OPENINGSVARIANTEN

Schuifdeursystemen van Schüco overtuigen door perfecte functionaliteit en bieden daarnaast dankzij de veelzijdige openingsvarianten heel bijzondere vormgevingsmogelijkheden:

  • Schuifdeuren
  • Hefschuifdeuren
  • Parallel-schuif-kiep-deuren (PASK)
  • Vouwwanden

Door de grote verscheidenheid aan kleuren en profielen kunnen de transparante schuifconstructies zowel binnen als buiten perfect op de architectuur van het huis of de serre worden afgestemd. Zo wordt een harmonisch totaalbeeld gecreëerd en worden optisch interessante accenten benadrukt.

SCHUIFDEUREN – ROYALE DOORGANGEN

Hebt u behoefte aan een deur die wanneer nodig eenvoudig opzij geschoven kan worden en aan royale doorgangen met afmetingen tot twee derde van het elementbreedte? De schuifdeuren van Schüco rollen nagenoeg geluidloos over corrosievrije edelstalen looprails.

Alle schuifelementen lopen op één niveau, dus geen storende in de ruimte uitstekende deurvleugels. De speelruimte voor inrichtingsideeën wordt aanzienlijk groter met de schuifdeuren van Schüco. Een schuifsysteem kan maximaal uit zes bewegende vleugels bestaan.

Schuifelementen zijn ook een ideale oplossing als u te maken hebt met een transparante en flexibele ruimte-indeling bij binnentoepassingen. Het kleurengamma is zo groot dat u zeker de bij uw inrichting passende kleur zult vinden.

Transparante overgang naar buiten

HEFSCHUIFDEUREN – PERFECTE AFDICHTING

Het is verbazingwekkend hoe gemakkelijk een hefschuifdeur bewogen kan worden. In gesloten toestand overtuigt de hefschuifdeur door een perfecte dichtheid en biedt de deur de beste thermische en akoestische isolatie. Daarnaast zorgt de deur dankzij de inbraakwering ook voor persoonlijke veiligheid. Hefschuifdeuren kunnen naar de zijkant of vanuit het midden worden geopend. Maximaal drie looprails maken grote openingsbreedten mogelijk, waardoor de deuren flexibel in glazen constructies zoals een serre kunnen worden gebruikt.

Wonen in het groen – met schuifdeuren nog comfortabeler

PARALLEL-SCHUIF-KIEP-DEUREN (PASK)

De optimale combinatie van schuifdeur en draai/kiepraam biedt comfortabele gebruiks- en de eenvoudigste bedieningsmogelijkheden. Voor ventilatiedoeleinden kan heel eenvoudig alleen de vleugel van een PASK-element gekiept of het complete vlak geopend worden. Aan de buitenkant elegant vlak en naar binnen toe openend, liggen PASK-vleugels in de kozijnelementen en bieden op deze manier een optimale dichtheid.

PSK-deur in een serre

 

ZEER GROOT KLEURENPALLET

Vanaf nu kent de toepassing van kleuren voor deuren en ramen van schuifsystemen geen grenzen meer.

De profieloppervlakken kunnen, zowel binnen als buiten, in diverse kleuren worden uitgevoerd om aan alle individuele wensen te voldoen.

Kleurmogelijkheden van  kunststof oppervlakken

Voorbeeld: kiep-schuifpui


Voorbeeld blokschuifpui

Voorbeeld: Openslaande tuindeuren met & zonder zij/bovenlichten