LauterBach

 

De LB82XT kunststof kozijnen worden door de “kenners” niet onderscheiden van houten kozijnen. Ze geven dezelfde warmte en uitstraling.

Het meest verfijnde verdiept liggende systeem van en voor Nederland

Verdiept (120 mm) en de warme uitstraling van vroeger

Ontwerpvrijheid in nieuwbouw en renovatie.

De LB82XT is te leveren met een aanslag voor montage op een stelkozijn of zonder aanslag.

Uniek voor Concept 82 XT NL is echter de mogelijkheid de naar buitendraaiende ramen en deuren standaard verdiept uit te voeren. De LB82XT  kozijnen kunnen worden geleverd met een gladde of een houtnerf structuur.

Verdiept systeem

Dankzij de brede sponning is de 82 XT uit te voeren met extra dik, geluidwerend glas.

Fraai

De LB82XT  is dankzij het verdiepte kozijnsysteem, toepasbaar in iedere bouwstijl. De enorme hoeveelheid kleurmogelijkheden zijn een bron van inspiratie voor iedereen die een eigen signatuur aan zijn huis wil geven.

Geluidswerend

Voor wie geluidsoverlast tot een minimum wil beperken: LB82XT is standaard geleverd in een geluidwerende uitvoering.

Download hier de technische brochure: LB82XT

Inbouwdiepte120 mm
InbraakwerendheidKlasse 2
Luchtdichtheid450 Pa tot 600 Pa
Glasopnamestandaard 52 mm
IsolatiewaardeUw van 0.78 W/m2K

De 82 KUBUS RL is gebaseerd op het allernieuwste profiel binnen de LB-profile serie. Robuust door zijn hoekige vorm en rechte dagkant.

SL – Schuine Lasverbinding

Het SL systeem is traditionele schuine verbinding, het verdiepte profiel dat speciaal ontwikkeld is voor de Nederlandse markt.

Het systeem sluit aan op eigentijdse esthetische en technische eisen. Kubus SL  biedt meer: een hoge isolatiewaarde, inbraakwerendheid tot weersstandsklasse 2 en draaidelen die in de negge van het kozijn liggen.

 

 

RL – Rechte Lasverbinding

Vind u het belangrijk dat uw kozijn aan de buitenzijde een houten uitstraling krijgt, kies dan voor onze RL hoekverbinding. Uw kozijn wordt hiermee aan de buitenzijde recht afgewerkt en aan de binnenzijde schuin in verstek.

Het kozijn heeft een horizontale verbinding en de vleugel heeft een verticale verbinding. Van buiten gezien, is het verschil tussen een houten kozijn of een kunststof kozijn, niet tot nauwelijks meer zichtbaar.

 

RL Perfect – Rechte Lasverbinding binnen/buiten

Uniek in de kozijnenwereld! Met onze RL Perfect verbinding, heeft u zowel aan de binnen als aan de buitenkant van uw kozijn een rechte hoekverbinding, zoals tot voor kort, alleen houten kozijnen deze kende.

Het kozijn heeft een horizontale verbinding en de vleugel heeft een verticale verbinding. Van binnen en buiten gezien, is het verschil tussen een houten kozijn of een kunststof kozijn, niet tot nauwelijks meer zichtbaar.

 

 

Onze kozijnen zijn 100% recyclebaar en loodvrij. Het is mogelijk om uitstekende isolatiewaarden te behalen met de LB82XT (Uw van 0,78 W/(m2.K).