Deuren

 

 

 

 

 

UW ENTREE

De huisdeur is de toegang tot een huis waarin de persoonlijke verhalen van de bewoners zich afspelen. Creëer daarom met huisdeuren van Schüco individuele accenten. Dankzij een grote verscheidenheid aan vormgevingsvarianten kunt u onze producten perfect aan uw wensen en de architectuur van uw huis aanpassen.

Tegelijkertijd biedt de huisdeur u optimale thermische isolatie en veiligheid. Schüco-huisdeuren stellen hier de norm. Daarnaast garandeert een brede keuze aan accessoires dat de door u gewenste deur ook wat comfort betreft perfect aan uw eisen voldoet. Dat geldt ook voor andere deuren, zoals terrasdeuren of bijvoorbeeld de toegang tot de keuken.

BEGINT VANDAAG DE DAG AL AAN DE DEUR

De warmte blijft binnen, de kou buiten. Huisdeuren van Schüco bieden thermische isolatie die vandaag de dat al voldoet aan alle wettelijke eisen van morgen. Het samenspel van de huisdeur, ramen, schuifelementen enzovoort maakt dat het energiebesparingspotentieel optimaal kan worden benut. Het resultaat: lagere energiekosten. En een streven naar bescherming van het klimaat dat al bij de huisdeur begint.

CONSTANT WOONKLIMAAT

Een thermisch geïsoleerde huisdeur van Schüco zorgt permanent bij elke buitentemperatuur voor een comfortabel binnenklimaat. In de wintermaanden blijft de warmte in huis en in de zomermaanden blijft de hitte buiten. Zo bespaart u op dure energie voor uw verwarming of klimaat airconditioninginstallatie en draagt u tegelijkertijd bij aan de bescherming van het klimaat. Schüco garandeert u onder alle weersomstandigheden de hoogste thermische isolatiewaarden. Onze deurdrempels beschermen u ook tegen comfortverlies door slagregen en tocht.

Het Isotherm-verloop geeft aan dat ondanks de vrieskou buiten er binnen, ook direct achter de huisdeur, een comfortabele kamertemperatuur aanwezig is. Natuurlijk voldoen huisdeuren van Schüco aan alle wettelijke vereisten, zoals de sinds 1 oktober 2009 geldende energiebesparingswet (EnEV).

DEURDREMPELS: PERFECTE BESCHERMING TEGEN WIND EN WEER

Bij energiebesparende huisdeuren van Schüco vormt een thermisch geïsoleerde deurdrempel de aansluiting met de vloer. Deurdrempels voorkomen duur energieverlies en bieden op de vloer een betrouwbare bescherming tegen slagregen en tocht. Schüco biedt verschillende drempelvarianten die vanwege de geringe bouwhoogte van 20 mm ook voor barrièrevrij wonen kan worden gebruikt.

 

 

 

 

SCHÜCO HOUDT GEVAREN BUITEN DE DEUR

Dag en nacht goed beschermd. Veiligheid is met Schüco niet alleen een gevoel, maar ook een zekerheid. Door innovatieve techniek, die onzichtbaar maar voelbaar is. Door automatische sluitsystemen en bewakingssystemen. Zelfs bij voordeuren die u helemaal naar uw eigen persoonlijke veiligheidsbehoeften kunt uitrusten.

Schüco biedt geavanceerde sluitsystemen en uitvoeringsopties waarmee u uw nieuwe huisdeur individueel aan uw persoonlijke veiligheidsbehoeften kunt aanpasen. Hoe effectief een huisdeur tegen inbraakpogingen beschermt, wordt bepaald door de weerstandsklasse RC (WK). Deze wordt door Europese normen gereguleerd. Schüco biedt u voor de door u gewenste deur veiligheidscomponenten tot maximaal de weerstandsklasse RC3 (WK3). De politie adviseert huisdeuren met weerstandsklasse 2.

MEER BESCHERMING DOOR INBRAAKWERENDE DEURSLOTEN

De veiligheidsprogramma van Schüco omvat sloten met 1-voudige, 3-voudige en 5-voudige vergrendeling, zodat de mate van inbraakwering van de huisdeur in overeenstemming met de eigen veiligheidsbehoeften gekozen kan worden. Hoe goed een deur tegen inbraakpogingen is beschermd, hangt grotendeels af van het type vergrendeling en het aantal vergrendelingspunten.

Zichtbare individualiteit – Nog voordat u uw huis betreedt. Schüco biedt u de mogelijkheid om vorm, kleur en materiaal van de huisdeur naar persoonlijke behoeften te combineren. Dankzij ons brede scala aan designvarianten kunnen we het aanzicht van uw huis stijlvol en eigentijd personaliseren inrichten. Om zo elk gebouw een unieke stijl te geven, zijn eigen stijl.

VORMEN EN KLEUREN: INDIVIDUEEL VORMGEGEVEN

Een optisch perfect deurontwerp omvat de op elkaar afgestemde combinatie van deurkozijn, vleugelprofiel en deurvulling. Het deurpaneel dat is in het kozijn van de bewegende deurvleugel ingebouwd is, is het belangrijkste stilistische vormgevingselement, waarmee u de door u gewenste deur dankzij een groot aantal vormen en kleuren een onderscheidend design kunt geven. Uw Schüco-partner heeft een uitgebreid assortiment met diverse deurvullingen voor u klaar staan. Het maakt niet uit hoe vaak u accenten wilt aanbrengen, Schüco biedt daarvoor een bijna onbeperkte keuze aan kleuren: van geanodiseerde oppervlakken, RAL- en Metallic-coatings tot gezandstraalde structuureffecten. De mogelijkheid om deurkozijnen en de deurvulling binnen en buiten in verschillende kleuren vorm te geven, zorgt voor nog meer design-mogelijkheden.

PROFIELCONTOUREN ALS DESIGN-ELEMENT

Speciaal vormgegeven mogelijkheden, vooral voor de renovatie van oude gebouwen originele stijl, bieden de profielvarianten Residential Line (RL) met kenmerkend schuine profielcontour en Soft Line (SL) met elegant afgeronde profielcontour. In combinatie met het brede scala aan deurvullingen zijn uitgebreide vormgevingsmogelijkheden voor de buitenkant van het huis realiseerbaar. Verschillende glaslijsten maken extra optische varianten voor het binnenaanzicht van de huisdeur mogelijk.

ACCENTEN CREËREN: MET GLASLATTEN BEGLAASDE EN OVERDEKKENDE DEURPANELEN

Uw creativiteit bij de planning van de nieuwe huisdeur kent nauwelijks grenzen: Kies de perfecte oplossing in ons variantrijke aanbod deurpanelen. Er zijn drie optionele uitvoeringstypen beschikbaar: met glaslatten beglaasde deurpanelen evenals enkelzijdige (alleen buiten) en dubbelzijdige vleugel overdekkende deurpanelen (binnen en buiten). Het voordeel van deze vleugel overdekkende paneeltypen: het doorlopende aanzicht van de deurvleugel zorgt voor een bredere en elegantere huisdeur, een belangrijk vormgevingselement bij de renovatie van smalle huisdeuren. Bij de keuze van een dubbelzijdige vleugel overdekkende deurpanelen (binnen en buiten) wordt niet alleen het buitenaanzicht van de deur verbreed, maar zorgt ook het volledige binnen aanzicht voor een royale uitstraling.